..

Friday, February 25, 2011

kenapa !kenapa !!dan kenapa...=(


kenapa??kenapa tajuk entry ak camni erk??huhu..ak sendiri pn keliru..makin ak try tok lupakan DIA makin kuat ingatan ak pada DIA..owh !mmg berat n parah ak kali ni...uuwaaa =( =(.tolong r selamatkan ak dari terus dihantui bayangbayang dia..susah tol ak nk lupakan cinta n sayang yg dah ak semai n baja suatu ketika dulu..tp akibat racun yg ditabur semua tu musnah dan terus mati..

cane ak leh igt kat DIA??sebenarnya camnie..semalam ak bukak fb DIA tibatiba ak tgk kat wall DIA dah ad in relationship ngn sorang perempuan..meruntun ati bila tgk..;-(  nape ak rasa jelez sgtsgtsgt ble tgk ...padahal ak ngan DIA dah lama kot xde pape...tp still gak smpai sekarang ak masih igt kat DIA.. ;-/ 

masih segar lagi dari ingatan ak tentang kenangan ak dan DIA masa detikdetik petemuan dulu..hee..indah ak rasa bila tekenangkan kisah n peristiwa 2..kita kenal tanpa dirancang dan tanpa rela..(2 r dikatakan takdir tuhan xde sapa leh halang)..malam nie ak tibetibe jadi serabut coz DIA asyik menjelma dalam ingatan ak..so tok ak redakan gelisah diri bek ak share kt cnie...

if DIA masih igt lg first pekenalan kita..*tp mst DIA dah lupa kot..xpe2 meh ak tlg igtkan..hehe..masa tu membe baek ak yg suka kat DIA n nk kenal ngan dia so ak nie hnye r peneman membe ak tp nk jadi cte cinta kita,,..tbe2 DIA leh syok lak kat ak..pada mula tu ak mmg xsuka lgsg kt DIA coz time tu ati ak dah dicuri oleh insan len..haha*cam sengal je ayt 2..tp lastly kita cple gak..=) tanggal 28 oktober besamaan ngan birthday ak merupakan tarikh gembira kita an !=) *tp 2 pn ak rse DIA dah lupa kot..xpe biala ak sorg je yg igt n xkan pernah tok ak lupakan.. ;-(

tp kebahagian n jodoh kita xpanjang..xpe ak redha ngan ketentuanNya..ak taw yg ak nie bukan yang terbaek tok DIA..walaupun ak xrela tok lepaskan tp ak tepaksa demi sayang n cinta ak..lebih baek ak kecewa masa tu b4 dimasa akan datang !hope DIA bahagia ngan cinta hati DIA yang sekarang nie 
(walaupun hakikat sebenar ak sgt jelez)hehehe



**DIA yang dimaksukan adalah insan yg bernama HAFIZI BIN ZAKARIA



2 comments:

  1. haha..taktahu pe motif sebenar tp ati ak dia curi xpulang balik.. =(

    ReplyDelete

salji


please give a food to my pets ! tq =)